DIY

De afwerking van je woning kun je gerust voor je eigen rekening nemen. Het bedrag dat je bespaart, kun je bijvoorbeeld uitgeven aan de verdere inkleding van je interieur. Voor die kleine klussen die je woning helemaal ‘af’ maken, tippen we je onze beste doe-het-zelf adviezen.

Lijmen & kitten

Heb je ooit al eens staan twijfelen welke lijm of kit je uit het schap zou moeten nemen? Dat is niet nodig. Het beperkte Tec7 assortiment heeft een oplossing voor bijna elk lijm- of afdichtingsvraagstuk.

Lees meer

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!

Lees meer

Vloerverwarming in de badkamer, een goed idee?

Ken je dat gevoel? Je stapt uit een lekkere warme douche en komt terecht op… een kille tegelvloer. Een schril contrast met een vloer gecombineerd met vloerverwarming, waarbij je het lekker warm hebt aan je voeten. Is vloerverwarming geschikt voor de badkamer? Ontdek de voor- en nadelen.

Lees meer

Zelf vloerverwarming plaatsen: hoe begin je eraan?

Door je vloerverwarming zelf te plaatsen, kan je heel wat besparen. Met ons handige stappenplan schiet je klus snel op. Ontdek hoe je je vloerverwarmingsstudie op maat aanvraagt en krijg een uitgebreide analyse, een legplan én een volledige materiaallijst. Zo weet je precies wat je te doen staat!

Lees meer

Zelf je zoldervloer uitvlakken en plaatsen

Wordt het ook eens tijd om op de zolder een vlakke vloer te plaatsen, en zo alle leidingen op de betonplaat weg te werken? Dan biedt het Staenisrooster verschillende oplossingen om je vloer uit te vlakken. Er zijn namelijk 4 mogelijke vulmiddelen die je kan toepassen in het rooster, elk met hun eigen voor- en nadelen. De ene zal lichter zijn, de andere zal beter isoleren en de andere zal direct beloopbaar zijn. Het is aan jou de keuze om deze voor- en nadelen af te wegen van elkaar en te kiezen voor een bepaald vulmiddel.

Lees meer

Zelf je terras vloeropbouw plaatsen met het Staenisrooster

Met Staenis zorgen we ervoor dat je van A tot Z zelf je terras kan plaatsen. Hierdoor kan je de totale kost van je terras tot de helft reduceren, waardoor je toch die extra afwerking kan aankopen. Met het Staenisrooster is het mogelijk om zelf eenvoudig je chape of drainagemortel onder helling te leggen. Daarnaast deelt de hokkenstructuur de chape of drainagemortel spanningen op, waardoor er steeds een kwalitatief eindresultaat behaald wordt en je terras de maximum levensduur krijgt.

Lees meer

Doe het zelf: stabilisé maken

Je bent van plan om zelf je oprit of terras aan te leggen…  Het materiaal voor de afwerking, zal grotendeels de fundering bepalen. Als je een fundering met stabilisé gebruikt, geven we hier een beknopte uitleg over hoe je die stabilisé zelf kunt maken

Lees meer

Documentatie

Vraag geselecteerde brochures aan