Ontdek alle voordelen van XXL-tegels en pik korting mee

Tegels met groot formaat zijn al een hele tijd populair, we spreken zelfs van een nieuwe standaard. Vanwaar dit succes? En waarom zou je voor grootformaattegels kiezen? We belichten de voordelen én een interessante actie waarmee je fiks bespaart!

Esthetisch

Met grootformaattegels zijn er minder voegen dan wanneer je voor een standaardformaat gaat. De oppervlakte van de tegel is groter, dus het design van de tegel komt beter tot zijn recht. Klasse!

Strakke look

Hou je van een strak interieur dat rust uitstraalt? Met grootformaattegels creëer je een minimalistische look. Die combineert prima met diverse woonstijlen, want je hebt opties te over qua kleur en structuur.

Ruimtelijk effect

Grootformaattegels doen de ruimte groter lijken. Dat ruimtelijk effect zorgt voor extra cachet. De uitgelezen basis voor een luxueus interieur dat volop comfort biedt.

Onderhoudsvriendelijk

Minder voegen betekent minder onderhoud. Tegels zijn op zich al onderhoudsvriendelijk maar naar de XXL-versies heb je helemaal geen omkijken.

Voor diverse ruimtes

Grootformaattegels kunnen quasi in elke ruimte worden geplaatst, van de badkamer tot het kantoor. Maak kennis met diverse stijlen en kleuren voor een geslaagde match met je interieur.

De formaten

Hoe groot is een grootformaattegel precies? Wel, het formaat varieert. Courante formaten zijn 75 bij 75 cm, 80 bij 80 cm, 90 bij 90 cm en 120 bij 60 cm. Laat je adviseren door een specialist.

Tijdelijk met fikse korting

Zin om stevig te besparen op je aankoop? Bij tegelspecialist Van Calster shop je hoogkwalitatieve tegels van topmerken nu tijdelijk aan extra lage prijzen. Ontdek hun XXL Deals en scoor jouw favoriet met korting. Of bezoek een van de toonzalen, voor nog meer deals en advies op maat. De XXL-deals lopen nog t.e.m. 30 juni 2018, of zolang de voorraad strekt. Niet te missen!

Een vraag over (grootformaat)tegels, of benieuwd naar advies op maat? Neem contact op met een specialist.

 

In samenwerking met Van Calster

Meer nieuws van Van Calster

XXL deals: Een actie van groot formaat!

Grote tegels zijn inmiddels ingeburgerd.

Badreno opendeurdagen bij Van Calster

Lekkende kranen, onhandige douchegordijnen, schimmels,…  Is je badkamer helemaal passé en afgelee

Keiharde Lentedeals bij Van Calster vloeren

 Aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een mooie vloer of wandtegels?

Nieuw gamma kwaliteitsvloeren aan de scherpste prijzen, Van Calster

Nieuw in ons aanbod een ruim gamma van eigentijdse tegels aan de laagste prijzen in de markt.

GRATIS Nieuwsbrief