Badkamer – XL-douchebak

Innovatief en gloednieuw: de douchebak met ingebouwd drainsysteem en bijpassende keramische tegel. Optimaal plaatsings- en onderhoudsgemak gegarandeerd.

De keramische Showertray Shape Cement douchebak is helemaal nieuw in zijn soort. Deze grootformaat douchebak van 135x90cm bevat een compleet geïntegreerd drainsysteem. Superhandig in plaatsing én onderhoud.

Plaats de douchebak waterpas in de breedte, maar met 3mm helling in de lengte. Zo creëer je een helling waarbij het water afgevoerd wordt naar het drainsysteem. Het is immers belangrijk dat er geen water achterblijft na het douchen zodat kalkvorming geen kans maakt.

De betonlook van Showertray Shape Cement verwondert je met zijn zeer natuurlijke en moderne uitstraling. Wil je graag uniformiteit in je badkamer? Dan combineer je de grootformaat douchebak met de bijbehorende Tilestone Shape Cement keramische tegel. Zo creëer je een strakke badkamer met extrastoere look.

De keramische douchebak is erg onderhoudsvriendelijk. Regelmatig onderhoud met Lithofin KF Sanitairreiniger laat je badkamer non-stop stralen. Dit product verwijdert kalkaanslag, vetaanslag en zeepresten en is makkelijk af te spoelen met water zonder resten achter te laten.

In samenwerking met IMPERMO

Meer nieuws van IMPERMO

Keuken: Tegeltje tegeltje aan de wand

Opspattend vuil is dagelijkse kost voor de spatwand in je keuken.

Keuken – Wat zijn de keukentrends van 2018?

Van een vluchtig ontbijt in de ochtend tot gezellige etentjes met de vrienden.

Do it yourself: kalkaanslag op keramische tegels verwijderen

Kalkaanslag voelt zich als een vis in het water in de badkamer.

Badkamer: Volg de badkamertrends van 2018

Tegels vormen de basis van je badkamer.

GRATIS Nieuwsbrief