Jouw badkamerrenovatie van A tot Z

Een badkamer renoveren, daar komt heel wat bij kijken. Reken voor jouw project op het professioneel advies van onze adviseurs, het vakmanschap van onze stielmannen en de persoonlijke begeleiding van een projectleider. Het enige wat jij moet doen? Genieten!

Van een compacte opfrissing tot een totaalrenovatie: elk project verdient onze onverdeelde aandacht. Het team van Dagmar Buysse is jouw partner tijdens dit proces. Van de eerste verkennende gesprekken tot de laatste dweilslag op je gloednieuwe badkamervloer: we garanderen je een zorgeloze renovatie. 

In samenwerking met Dagmar Buysse

Ontdek de richtprijs van jouw project in slechts enkele stappen

Je weet nu welke factoren de prijs van een nieuwe badkamer bepalen. Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw badkamerproject? Vul onderstaande vragen in en ontdek meteen een richtprijs voor jouw badkamerrenovatie. Zo sta je alvast een stap dichter bij je droombadkamer!

 
Graag meer info en/of een offerte op maat? Vul dan onderstaand formulier in.

Je kent nu de richtprijs voor jouw badkamerrenovatie. Maar elke badkamer is anders en jouw smaak verschilt van die van je buurman. Benieuwd naar een prijs op maat voor je badkamerrenovatie? Vraag dan hier je offerte aan!

GRATIS Nieuwsbrief