Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Online inspiratiemodule voor pvc bouwmaterialen

Met het Inspiratieboek toont Deceuninck heel overtuigend aan dat pvc inmiddels is uitgegroeid tot een kwaliteitsvol, modern, duurzaam bouwmateriaal. Om een grotere doelgroep te bereiken stelt de markteider in pvc-toepassingen voor bouwen en wonen nu ook een online-inspiratieplatform voor. Via deze inspiratiemodule kan de surfer grasduinen doorheen foto’s van schitterende Deceuninck-referenties in ramen en deuren, dak en gevel, tuin- en interieurtoepassingen en heel wat ideeën opdoen voor zijn eigen (ver)bouwproject. Daarnaast kan je er ook zelf een foto opladen van een Deceuninck-toepassing en zo kans maken op het prachtig boek ‘Wonen met stijl’. 

Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Welke factoren bepalen de prijs van mijn nieuwe badkamer?

Is je badkamer allesbehalve dat luxueuze oord van ontspanning waar je zo van droomt? Kop op, tegenwoordig kun je je badkamer snel upgraden. Er zijn oplossingen voor elk budget. Ontdek hoe de prijs van je badkamer bepaald wordt.

Jouw badkamerrenovatie van A tot Z

Een badkamer renoveren, daar komt heel wat bij kijken. Reken voor jouw project op het professioneel advies van onze adviseurs, het vakmanschap van onze stielmannen en de persoonlijke begeleiding van een projectleider. Het enige wat jij moet doen? Genieten!

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Tot € 700 voordeel op een nieuwe Viessmann

Koop vóór 31 december 2018 een nieuwe Viessmann en geniet een voordeel tot € 700!

Vraag hier uw Voordeelcheque aan.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Keuken: Tegeltje tegeltje aan de wand

Opspattend vuil is dagelijkse kost voor de spatwand in je keuken. Een makkelijk schoon te maken spatwand is daarom een absolute must. Een tegel is dan de voor de hand liggende keuze.
Door de vele kleuren, vormen en maten vind je bovendien altijd een tegel die aan jouw wensen voldoet.

Niko Home Control - Sonos
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Je slimme toestellen beveiligen tegen hackers: dit kun jij doen

Slimme toestellen helpen je tijd besparen, zorgen voor extra comfort en een energiebesparing. De bediening verloopt vlot via een touchscreen, smartphone of tablet. Bang dat een hacker je systeem zal kraken? Ga aan de slag met onze tips en je bent een stuk geruster! 

Stocryl
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

StoCryl RB coating scoort gewild BENOR-certificaat

Donderdag 21 juni 2018 — Sto NV, fabrikant van onder meer gevelisolatiesystemen en betonherstellingssystemen, legt bij het ontwikkelen van hun innovatieve oplossingen de lat steeds hoog. De erkenning voor dit werk blijft niet uit. StoCryl RB, een carbonatieremmende coating met scheuroverbruggende eigenschappen voor beton, ontving recent het felbegeerde Belgische BENOR-kwaliteitslabel. StoCryl behoort tot het StoCretec gamma met producten voor de herstelling en de bescherming van betonnen constucties.

Master Meubel workshops Vitra Expo
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

De Vitra expo bij Master Meubel

In oktober komt de exclusieve tentoonstelling 'The original comes from Vitra' naar Master Meubel. Ter gelegenheid van deze tentoonstelling, organiseert Master Meubel workshops en rondleidingen voor scholen, universiteiten, architecten en designliefhebbers.

Ixina de nationale keukenenquête
Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De Nationale keukenenquête van Ixina!

Welke kleuren en materialen verkies jij voor jouw keuken ? Snufjes of lekker strak ? Gas, elektrisch of inductie ? Liever dan een standaardkeuken wil je er een naar jouw eigen smaak. Daarom gaat IXINA na wat voor jou de ideale ingrediënten zijn.
Laat jij weten wat je in jouw keuken wenst en hoe jij in jouw keuken leeft ? Je kan er een keuken mee winnen t.w.v. €8.500 of een cadeaubon van €850.
Doe snel mee aan deze enquête en waag je kans !

Renson Endura Delta
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Renson Endura Delta krijgt ‘Passive House’ certificaat

Met het ‘Passive House’ certificaat op zak is de Endura Delta balansventilatie-unit van Renson klaar voor alle passief huizen. Qua vraagsturing gaat die met de ingebouwde CO2-, VOC- en vochtsensoren trouwens een stuk verder dan de bestaande D-systemen. En dat tegen het laagst mogelijke verbruik en met een zo hoog mogelijke warmteterugwinning.

Misverstanden bij het kiezen van een verwarmingssysteem
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

5 misverstanden bij het kiezen van een verwarmingssysteem

Ga je je nieuwe woning van een verwarmingsinstallatie voorzien? Dan start je best goed voorbereid. Alles begint met de juiste informatie. Ken je deze misverstanden over verwarming al? We ontmaskeren ze samen met jou!

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief