Concrete House Prefab Betonbouw

Maak een kennis met Concrete House

Meer nieuws van Concrete House

Nieuwe zelfvoorzienende woning te Herent.
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Nieuwe zelfvoorzienende woning te Herent

Het strengere E-peil, het nieuwe S-peil, en andere strenge energie-eisen dwingen bouwheren ertoe meer na te denken over energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen. Rekening houden met deze strenge eisen zonder in te boeten aan design en ruimtelijkheid? Het kan, dat bewijst de Olense bouwonderneming CONCRETE HOUSE opnieuw met haar nieuwe energie neutrale kijkwoning die haar deuren zal openen in het weekend van 24 en 25 maart.

Concrete house op nieuwbouwzondag
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Concrete House neemt op zondag 23 oktober deel aan Nieuwbouwzondag

De Zondag organiseert op 23 oktober 2016 voor de 6e keer op rij een inspiratiedag voor al wie wil bouwen. 3 toonaangevende BEN-woningen van Concrete House, gespecialiseerd in het bouwen van lage energiewoningen in beton, zijn tijdens deze nieuwbouwzondag te bezoeken van 10u tot 17u. Voor meer informatie over deze te bezoeken BEN-woningen kan je terecht op de website http://nieuwbouwzondag.be/projecten/150-concrete-house/  

Betonbouw op de Nieuwbouwzondag

Op zondag 18 oktober 2015 organiseert ‘De Zondag’  een inspiratiedag voor al wie wil bouwen. Tussen 10u en 17u kan u verschillende nieuwbouwprojecten, kijkwoningen, inspiratiewoningen,… bezoeken. Als inspiratie voor uw bouwplannen krijgt u de kans om twee van onze recente realisaties vrij te bezichtigen.

Concrete house op Mijn Huis Mijn Architect

Op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015 kan u tussen 14u en 18u bijna 170 innovatieve nieuwbouw en renovatiewoningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. Tijden dit openhuizenweekend kan u niet alleen inspiratie opdoen in de meest uiteenlopende bouwstijlen. Het is ook hét moment om te peilen naar de ervaringen van de bewoners, en kennis te maken met een architect(e).

Concrete house bouwt lage-energie kangoeroewoning!

Een duurzame, energiezuinige maar ook eigenzinnige woning bouwen die tegelijkertijd ook een statement van hedendaagse architectuur is. Dat was de insteek waarmee de bouwheren en Architect Ursula Bloemmen van start gingen.